Xilion bv | De Vlei 24, 1852 KE Heiloo (NL)
Phone: +31 (0)6 42 30 15 88 | Fax: +31 (0)72 30 10 542
E-mail: info@xilion.nl
 
connecting
 
IN ONZE VISIE zal de internationalisatie van de dienstverlening toenemen.

 

ONZE MISSIE is ervoor te zorgen dat de klant werkelijk geholpen is.

 

De Garanties


Het kapitaalopbouwplan

De objecten worden alleen gezocht in expatcenters zoals Parijs, Toulouse (lucht- en ruimtevaart) en Straatsburg (Europees parlement) met duurzame zekerheid op een kapitaalkrachtige (huurders/kopers)groep. Tevens zijn aanbieders verplicht technische rapporten te overleggen van de staat van het object en het gebouw, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Daarnaast voert de kredietverschaffer op basis van kennis van de locale markt een eigen onderzoek uit naar de toekomstige verkoopwaarde van het object, alvorens over te gaan tot financiering. Dat levert een extra garantie op de waardevastheid.

Over de hele looptijd vervalt de schuld bij overlijden, wilsonbekwaamheid en (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid. Over de hele looptijd is het object verzekerd tegen schade, wettelijke aansprakelijkheid, vertrek huurders en niet betalende huurders.


Onafhankelijkheid staat centraal

Xilion Finance is volledig zelfstandig en onafhankelijk. Dat garandeert objectiviteit en neutraliteit ten opzichte van andere partijen en naar andere partijen toe.

Tevens garandeert deze onafhankelijkheid een grote mate van flexibiliteit en slagvaardigheid. En zeker niet in de laatste plaats kan alleen door werkelijke onafhankelijkheid een duurzame vertrouwensrelatie worden opgebouwd.


Borgen van de professionele kwaliteit

De professionele kwaliteit voor financieel advies en -bemiddeling wordt gewaarborgd door senior adviseurs/planners met SEH erkenning. Dat houdt onder meer in dat zij jaarlijks worden getoetst op hun vakkundigheid om hun erkenning te behouden.

Daarnaast hebben zij aantoonbare affiniteit met Frankrijk en de omgang met Fransen, waardoor zij gelijkwaardige gesprekspartners zijn met de Franse financiële counterparts.


Eenheid in wet- en regelgeving

Uit consultatie met de Innovation Room van het Ministerie van Financiën te Den Haag is vastgesteld dat alle activiteiten van de firma Xilion, dus ook in Frankrijk, vallen onder de Nederlandse wet- en regelgeving.

Bovengenoemde uitspraak garandeert eenheid in wet- en regelgeving. Bijgevolg valt de dépendance van Xilion in Parijs, onder de Nederlandse wet- en regelgeving.

Bijgevolg is de Wet financieel toezicht van toepassing en, al zijn het Franse financiële producten, valt advies en bemiddeling onder toezicht van de AFM.


Ik wil er meer van weten.
[ Ga naar het Contactformulier ]

    Ons dienstenaanbod op basis van het full-serviceconcept  

   Uw garanties: Verzekerd, onafhankelijk, kwaliteit en eenheid.  Home  |  Xilion   |  Aanpak  |  Werkwijze  |  Competenties |  Producten  | Partners  |  Garanties |  Contact
© 2009-2013 Xilion Finance bv.                                 Deze website maakt geen gebruik van cookies.