Xilion bv | De Vlei 24, 1852 KE Heiloo (Nl)
Phone: +31 (0)6 42 30 15 88 | E-mail: info@xilion.nl
 
connecting
 
IN ONZE VISIE zal de internationalisatie van de dienstverlening toenemen.

 

ONZE MISSIE is het leveren van betaalbare transparantie.

 

Wat is Xilion?

Xilion is een leidende leverancier van marktkennis buitenlandse markten, gebaseerd op Big Data.

Ontdek meer kansen met The French Explorer, gebaseerd op Big Data

Internationale handel wordt bevorderd door drempels weg te nemen. De drempel is niet alleen de taalbarrière. Het komt ook door onbekendheid en gebrek aan tijd. Bijgevolg zijn met Frankrijk de ontgane omzetkansen € 3.5 miljard per jaar. Marktonderzoek met The French Explorer neemt zowel de taalbarrière, de onbekendheid als het tijdgebrek weg. (Voor)kennis levert een voorsprong op de (internationale) concurrentie, en bespaart een heleboel geld in (online) advertentiekosten en marketing en sales inspanningen. Omzet en winst profiteren hiervan.

The French Explorer biedt attendering en maatwerk. Bovendien schept deze online tool hoogwaardige werkgelegenheid in de vorm van marktanalyses en operations research. The French Explorer vergroot aldus de slagvaardigheid.

De kracht van The French Explorer is het filteren en vertalen van objectieve kennis uit betrouwbare Big-(meta)Data van Franse Overheidsinstanties en -onderzoekinstellingen. The French Explorer is het enige online medium die deze ontsloten kennis combineert, en daarmee een unieke toevoeging levert aan marktonderzoeken. Aldus wordt het leasen van marktonderzoek commercieel haalbaar.

Het economische belang van The French Explorer is het bieden van zeer betaalbare en laagdrempelige marktkennis. Het leaseconcept biedt economische flexibiliteit voor het bedrijfsleven. De Engelstalige website geeft alle informatie daarover.

Toepassingen. Het oplossen van B2B en B2C vraagstukken, ongeachte het aantal sectoren, inzake de marktpotentie en waar die over Frankrijk is verspreid. Bepalen van de marktstabiliteit, selectie met welke partij(en) in zee te gaan en het optimaliseren van omzet-koopkracht-concurrentiedruk.

Voorbeelden. Een machinebouwer voor civiele werken is geattendeerd dat zijn markt veel groter was dan met internet browsers was gevonden, en besloot alsnog erop door te gaan. Een fabrikant van luchtbehandelingsapparaten, die levert aan 10 sectoren, ontdekt dat over alle product-markt combinaties, de omgeving Lyon de meest optimale kansen biedt. Een retailer, die levert aan de doelgroep hoogopgeleide professionals, heeft de concentratie en migratie van deze doelgroep binnen Parijs onderzocht, wat besparing in de marketing- en verkoopkosten oplevert.

Voor de particuliere markt bieden wij omgevingsonderzoek en waardebepaling van uw droomhuis in Frankrijk.

Daarnaast biedt Xilion Speed Updates aangaande (omgang met) cultuurverschillen, waarmee u in Frankrijk aan de slag kunt.

Desgewenst levert Xilion consultancy op het gebruik en uitleg van de geboden informatie, marktanalyses en operations research.

Ik wil antwoord op:


Wat is de [ missie ] en de [ visie ]?

    De producten Beschrijvingen en voorbeelden.........  

   De garanties Betrouwbare bronnen en onafhankelijk........  
Tot op heden waren wij overgeleverd aan Franse agentschappen, als het ging om aanbod van aantrekkelijke objecten in hartje Parijs.
Met online taxaties van Xilion blijven wij vanuit Nederland de controle houden, en zijn de rollen omgedraaid.


Home  |  Xilion   |  Aanpak  |  Werkwijze  |  Tarieven |  Producten  | Partners  |  Garanties |  Contact
© 2009-2013 Xilion Finance bv.                                 Deze website maakt geen gebruik van cookies.